11 Μαρ 2015

Eυχαριστήρια επιστολή -Δέσμευση για συνέχιση των αγώνων.



Πάτρα 11.3.2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Eυχαριστήρια    επιστολή -Δέσμευση για συνέχιση των αγώνων.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους πολύτεκνους για τη μεγάλη συμμετοχή τους στις τελευταίες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν 8 Μαρτίου 2015.

Αγωνιστήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις, με σθένος με κέφι και πολλή χαρά τον αγώνα τον καλόν, τον έντιμον προσπαθώντας και έχοντας πάντα κατά νούν τους λόγους του Αποστόλου Παύλου «ΙΝΑ ΩΣΙΝ ΕΝ».

Αγωνιστήκαμε για τις αξίες της ζωής μας που έχουν ισοπεδωθεί, για τα δικαιώματά μας που έχουν καταλυθεί, για την υπεράσπιση του κάθε πολύτεκνου που ταλανίζεται τόσο από την κρίση τόσο και από τις λανθασμένες κινήσεις του προηγούμενου ΔΣ.  


Η υποστήριξή τους αποτελεί  ξεχωριστή τιμή και μας γεμίζει χαρά, γιατί έδειξαν εμπιστοσύνη  στις δεσμεύσεις μας,  αλλά συνάμα δημιουργεί την υποχρέωση να συνεχίσουμε τον αγώνα για τη διεκδίκηση των χαμένων προνομίων των πολυτέκνων.

Υποσχόμαστε να παραμείνουμε στις επάλξεις τιμώντας έτσι τόσο όσους μάς τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους επέλεξαν τις λογικές της προηγούμενης Διοίκησης.

Στο νέο Δ.Σ. που εκλέχτηκε ευχόμαστε κάθε επιτυχία και αλλαγή πορείας για τα συμφέροντα των Πολύτεκνων Οικογενειών που δοκιμάζονται.

Θα συνεχίσουμε και την επόμενη τριετία, όπως πράξαμε μέχρι σήμερα, με παρεμβάσεις και καθημερινή ενασχόληση να στηρίζουμε την κάθε πολυτεκνική οικογένεια που δοκιμάζεται, επιβάλλοντας στην οργάνωση να αποκτήσει ουσιαστική φωνή, παρέμβαση και Διαφάνεια.

Οι δεσμεύσεις στην διακήρυξη αποτελούν οδηγό για μια νέα αρχή δημιουργικής προσφοράς, χωρίς την λογική της καρέκλας.

Οι υπογράφοντες:
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ  

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΓΑΛΑΡΟΣ), ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ(ΤΖΟΗ), ΑΜΑΞΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΡΝΙΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΓΙΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΔΙΟΝΥΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ, ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΤΣΙΧΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

 ΜΑΝΕΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΤΕΡΝΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου