23 Ιουν 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΙΣΟΒΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ



ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                                                              ΠΑΤΡΑ 24/6/2017
ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΟΣ 3 ΠΑΤΡΑ                                                                
ΤΗΛ.:6932637029                                                                                      ΠΡΟΣ:
                                                                                           Δ.Σ. ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
                                                                                                      ΠΑΤΡΩΝ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
                                                                                                       ΣΑΧΤΟΥΡΗ 34 ΠΑΤΡΑ
                                                                                                 ΚΟΙΝ.: Μ.Μ.Ε. (Έντυπα & Ηλεκτρονικά)



Συνάδελφοι,

Πληροφορήθηκα ότι, κατά την πρόσφατη ακροαματική διαδικασία, μία εκ των αγωγών που έχουν κατατεθεί από τον σύλλογο, στην διεκδίκηση της Ισόβιας Σύνταξης, ο Νομικός Σύλλογος του συλλόγου μας, ζήτησε την καταβολή των 20€ από κάθε μέλος μας που συμπεριλαμβανόταν στην αγωγή την ημέρα εκδίκασης. Δηλαδή εισέπραξε περί τα 1.000€ για την παράσταση στο Δικαστήριο.  

Επειδή αυτό το γεγονός, αντιβαίνει, τόσο στη σύνηθες πρακτική που ακολουθείτε σε παρόμοιες περιπτώσεις, όσο ότι σε καμία Γεν. Συνέλευση σε ερώτησή μου δεν διατυπώθηκε η υποχρέωση καταβολής του οποιαδήποτε ποσού, θεωρώ  ότι θα πρέπει να παρέμβετε άμεσα, ώστε να αποτραπεί η δημιουργήσα εντύπωση της Βιομηχανίας αγωγών για ιδίων όφελος.     

Σύμφωνα με τα παραπάνω σας καλώ όπως:

·       Σαν Δ.Σ. του συλλόγου αποφασίσετε άμεσα στην αντικατάσταση του Νομικού Συμβούλου και απευθυνθείτε στον Δικηγορικό Σύλλογο Πάτρας, ζητώντας την συνδρομή του, με την αναζήτηση νέων με μικρότερο κόστος ή εθελοντική προσφορά.


·         Να υπογραφεί με τον εκάστοτε Δικηγόρο που θα αναλάβει τις υποθέσεις, συμφωνητικό όπου θα προβλέπει στην υποχρέωση καταβολής μέχρι του 20%, των ποσών που θα επιδικαστούν και αποδοθούν στις δικαιούχες Πολύτεκνες μάνες. Σύνηθες πρακτική σε ανάλογες υποθέσεις Σωματείων ή Συλλόγων και όχι η καταβολή ανά Δικαστική παράσταση.

·         Να επιστραφούν από το ταμείο του συλλόγου, τα 20€ που κατέβαλαν οι συναδέλφισσες Πολύτεκνες μάνες προς τον Νομικό Σύμβουλο.   

Θέλω να πιστεύω ότι θα εισακουσθούν οι προτάσεις μου από το Δ.Σ. και να αποτραπεί η εντύπωση ότι ο σύλλογος συμβάλει, μέσο των Δικαστικών Αγωγών & Διεκδικήσεων, στην είσπραξη περί των 80.000€ από τις 2.000 περίπου οικογένειες, που συμμετείχαν στο κάλεσμά του.    

                                 Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

3 σχόλια:

  1. Γεια σας
    Προσφέρω τα χρήματα του δανείου 2.000 € έως 2.000.000 € άτομα για τα έργα τους. Πάρτε επαφή για περισσότερες πληροφορίες.

    e-mail: ghauthierlegrand@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας Όλοι, χρειάζεστε ένα δάνειο; Αναζητάτε κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών; Προσφέρουμε Δάνεια χωρίς Πιστωτικούς Έλεγχους, Χωρίς εξασφάλιση, Εύκολα βήματα, γρήγορη χρηματοδότηση και χαμηλό επιτόκιο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Oceanicfinance113@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dearest Esteems,

    We are Offering best Global Financial Service rendered to the general public with maximum satisfaction,maximum risk free. Do not miss this opportunity. Join the most trusted financial institution and secure a legitimate financial empowerment to add meaning to your life/business.

    Contact Dr. James Eric Firm via
    Email: fastloanoffer34@gmail.com
    urgentloanoffer22.blogspot.com/
    Whatsapp +918929509036
    Best Regards,
    Dr. James Eric.
    Executive Investment
    Consultant./Mediator/Facilitator

    ΑπάντησηΔιαγραφή