11 Φεβ 2014

Πάτρα: Απειλή κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων της Πολυτεκνικής οργάνωσης.

Χρωστάει στο ΙΚΑ 33.500 ευρώ - Η διοίκηση έχασε δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις που είχε κάνει

Αντιμέτωπη με το φάντασμα των κατασχέσεων βρίσκεται η Πολυτεκνική οργάνωση της Πάτρας για χρέη προς το ΙΚΑ τα οποία ανέρχονται στις 33.500 ευρω.

Η οργάνωση παρόλο που έχει κάνει δυο ρυθμίσεις προκειμένου να μπορέσει να εξοφλήσει το χρέος εντούτοις ποτέ δεν μπόρεσε να είναι συνεπής με αποτέλεσμα πλέον  ο χρόνος να μετράει αντίστροφα.


Να σημειωθεί πως το μισό και πλέον από το ποσό της οφειλής είναι προϊόν των προστίμων που έχουν  επιβληθεί καθώς η διοίκηση δεν έπραξε το αυτονόητο, δηλαδή να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Την ίδια ώρα – σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στη διάρκεια τη χθεσινοβράδινης  Γενικής Συνέλευσης – για το στήσιμο των λαϊκών αγορών για πολύτεκνους δαπανήθηκαν 7.500 ευρώ ποσό το οποίο  κρίνεται από υπερβολικό μέχρι αδιανόητο σε σχέση με το όφελος που υπήρξε.

Όλα αυτά στον απόηχο μια θυελλώδους συνέλευσης η οποία πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας όπου  σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία το προεδρείο δεν επέλεξε να γίνει καταμέτρηση στην ψηφοφορία για τον απολογισμό, αλλά με απλή ανάταση του χεριού χωρίς ωστόσο να ζητηθεί να ψηφήσουν και όσοι διαφωνούν με τον απολογισμό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου