14 Ιουν 2012

Θ. Κανελλόπουλος: "Έκοψαν το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια..."


Χωρίς ρεύμα βρίσκεται από χθες μια 7μελής οικογένεια στην Πάτρα. Αιτία είναι το γεγονός ότι είχαν συσσωρευθεί χρέη ύψους 4.000 ευρώ στο λογαριασμό της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού με αποτέλεσμα η υπηρεσία να προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος. Σύμφωνα με τον γνωστό συνδικαλιστή της ΔΕΗ Θεόδωρο Κανελλόπουλο η εν λόγω οικογένεια, με τα πέντε παιδιά εκ των οποίων το μεγαλύτερο είναι 8 ετών, διαμένει στην Οβρυά. "Ο πατέρας επισκέφθηκε τη ΔΕΗ προκειμένου να γίνει επανασύνδεση ωστόσο το αίτημα του απορρίφθηκε διότι δεν διέθετε το 80% του ποσού, που απαιτήθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο. 

Αξίζει να τονιστεί ότι η οικογένεια ζει με τα χρήματα από ένα προνοιακό επίδομα", δήλωσε στο "Ράδιο Γάμμα", ο κ. Κανελλόπουλος. (Ακούστε τη συνέντευξη)



Πάντως, δεν πρόκειται για τη μοναδική οικογένεια αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, δεκάδες συμπολίτες μας αδυνατούν να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και  φοβούνται μια ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στη ζώνη ευθύνης της περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος το ποσοστό των ανεξόφλητων λογαριασμών ανέρχεται στο 30 με 35% των συνδρομητών. Δηλαδή, το 1.300.000 περίπου λογαριασμούς που αντιστοιχούν στην περιφερειακή Διεύθυνση της ΔΕΗ 400.000 με 450.000 έχουν απλήρωτους τους λογαριασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου