8 Ιουν 2012

Πάτρα-Τώρα: Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια για 900€

ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΔΥΜΑΙΩΝ
Η μητέρα της οικογένειας εκλιπαρεί τον Διευθυντή πωλήσεων να της το επανασυνδέσει - Θα ζουν στο σκοτάδι τουλάχιστον έως τη Δευτέρα
   
Το δικό της Γολγοθά περνάει εδώ και λίγες ώρες μια πολύτεκνη οικογένεια από την Πάτρα η που ζει στην οδό Καλομοίρη στην Πάτρα και στην οποία συνεργείο της ΔΕΗ με εντολή της Διεύθυνσης της έκοψε το ρεύμα για οφειλή 900 δραχμών.

Η μητέρα της oικογένειας βρίσκεται έξω από το γραφείο του διευθυντή πωλήσεων της ΔΕΗ  Γ. Καπερώνη στην Ακτή Δυμαίων και εκλιπαρεί για την επανασύνδεση για να μην περάσουν τριήμερο στο σκοτάδι υποσχόμενη πως τη Δευτέρα θα καταβάλει το ποσό των 500€ που απαιτούνται για τον διακανονισμό αλλά οι εκκλήσεις της πέφτουν στο κενό.
Η οικογένεια ζει με τα χρήματα από ένα προνοιακό επίδομα – ένα από τα παιδιά της έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας – και το πολυτεκνικό επίδομα τα οποία ωστόσο δεν έχει εισπράξει, καθώς τα χρήματα δεν κατατέθηκαν από την κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση.
Να σημειωθεί ότι τα χρήματα από τα δύο επιδόματα έπρεπε να έχουν δοθεί από τις 6 του μήνα αλλά μέχρι σήμερα κανένας φορέας του κράτους δεν έχει μεριμνήσει για την καταβολή τους.

από το  http://www.patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου