29 Μαρ 2012

Δελτίο Τύπου Νέας Δημοκρατίας: Συνάντηση Προέδρου Ν.Δ με τα μέλη της Ε.Ε ΑΣΠΕ





ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                                              Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε, χθες, (Τετάρτη, 28 Μαρτίου), με τα μέλη τηςΕκτελεστικής Επιτροπής της ΑΣΠΕ. Στη συνάντηση μετείχαν ο Γραμματέας Προγράμματος,κ. Ευ. Στυλιανίδης, ο Αν. Τομεάρχης Πολιτικής Ευθύνης Οικονομικών, κ. Γ. Βρούτσης, η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων, κα Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, η Γραμματέας Κοινωνικής Συνοχής & Αλληλεγγύης, κα Ευ. Τσουμάνη και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Ν.Δ., κ. Κ. Μπούρας.

Η κα Κατερίνα Παπακώστα ανέπτυξε τις θέσεις της Ν.Δ. για το δημογραφικό πρόβλημα. Επεσήμανε πως η οικογένεια είναι κορμός της κοινωνίας και πυλώνας της κοινωνικής συνοχής. Τόνισε, επίσης, ότι ως Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων στηρίζει την οικογένεια και, ιδίως, την πολύτεκνη οικογένεια, που, τα τελευταία χρόνια, δέχεται αντιπολυτεκνική και αντιοικογενειακή επιδρομή από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά της η ΑΣΠΕ, αφού επισημάνθηκε η επιδρομή των 2,5 τελευταίων ετών, από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ζητήθηκε η έμπρακτη στήριξη της Ν.Δ. σε θέματα, που απασχολούν τους πολυτέκνους, πολλά από τα οποία δεν έχουν κανένα απολύτως οικονομικό κόστος, καθώς και τη δέσμευσή της στα θέματα αυτά.

 από την www aspe.gr τελευταία γεγονοτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου