26 Ιαν 2016

Αίτημα για εφαρμογή των καταστατικών υποχρεώσεων της Οργάνωσης για την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης και την εκλογή αντιπροσώπων για τη Γεν. Συνέλευση της ΑΣΠΕ.



 

 ΠΡΟΣ:
   1.  Δ.Σ. ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
   ΠΑΤΡΩΝ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ.
                                   
                  


2. Μ.Μ.Ε. (Έντυπα & Ηλεκτρονικά)
 Κοινοποίηση: Δ.Σ. της ΑΣΠΕ



Συνάδελφοι,
Όπως γνωρίζετε, οφείλετε σύμφωνα με το καταστατικό κατά το άρθρο 20 παρ. 1, να έχετε αποφασίσει την πραγματοποίηση τακτικής Γ.Σ., στο πρώτο δεκαήμερο κάθε τριμήνου, όπου θα ενημερώνεται τους Πολύτεκνους για τις ενέργειες του Δ.Σ. και τις πρωτοβουλίες που θα αναλαμβάνει το επόμενο διάστημα.
Μέχρι σήμερα η λειτουργία της οργάνωσης δεν είναι σύννομη με το καταστατικό και τις υποχρεώσεις προς τα μέλη, διότι δεν προχωρά ως όφειλε στην πραγματοποίηση των Γενικών Συνελεύσεων.
Παράλληλα και σύμφωνα με την Εγκύκλιο αρ. 5/2015 της ΑΣΠΕ, για την συμμετοχή της οργάνωσής μας στην Τακτική Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για τις 6 & 7 Φεβρουαρίου 2016 στην Αθήνα, οφείλατε να έχετε  πραγματοποιήσει Γ.Σ. για την εκλογή αντιπροσώπων ή την εξουσιοδότηση προς το Δ.Σ. για την επιλογή τους, και τα νομιμοποιητικά έγραφα θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 2 Φεβρουαρίου 2016 στην ΑΣΠΕ.
 
Δυστυχώς μέχρι σήμερα, δεν έχετε πράξη τις απαιτούμενες ενέργειες για να είναι η οργάνωση σύννομη με το καταστατικό της ΑΣΠΕ, που σύμφωνα με το καταστατικό της κατ’ το άρθρο 29 παρ.1 προβλέπει ότι η αντιπρόσωποι εκλέγονται με δύο τρόπους. Είτε απευθείας από την Γεν. Συνέλευση, είτε από το Δ.Σ. του συλλόγου μετά από εξουσιοδότηση της Γεν. Συνέλευσης.
Και όπως όλοι γνωρίζουμε μετά των εκλογών τις 8 Μαρτίου 2015 και την εκλογή του παρόντος Δ.Σ., δεν έχετε ζητήσει από Γεν. Συνέλευση καμία εξουσιοδότηση. Άρα οποιαδήποτε συμμετοχή της οργάνωσής μας είναι παράνομη και εγκυμονεί των κίνδυνο να κριθεί παράνομη η ανάδειξη του νέου Γενικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΑΣΠΕ.    
Για τους παραπάνω λόγους σας καλώ όπως ζητήσετε από την ΑΣΠΕ, την ολιγοήμερη παράταση για την κατάθεση των αντιπροσώπων μας και την πραγματοποίησης παράλληλα την επόμενη εβδομάδα, Γενική Συνέλευση για την εκλογή των αντιπροσώπων μας.
Θέλω να πιστεύω ότι επιτέλους θα προχωρήσετε στην εκπλήρωση του αιτήματός μου, δείχνοντας ένα άλλο πρόσωπο λειτουργίας σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες  καταστατικές υποχρεώσεις.

 
                                                                                    Με εκτίμηση

                                                                           ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
                                                                         Μέλος Πολυτεκνικής Οργάνωσης
                                                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου