30 Οκτ 2014

Συνεχίζω την προσπάθεια για να ενημερωθώ για την λαχειοφόρο που διενεργεί ο ομάδα της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών & Περιχώρων «Α.Ο. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ».



Συνεχίζω την προσπάθεια για να ενημερωθώ για την λαχειοφόρο που διενεργεί ο ομάδα της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών & Περιχώρων «Α.Ο. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ».

Σήμερα με το υπ’ αριθμ. 163992/30.10.2014 πρωτόκολλο, κατέθεσα αίτηση στον Δήμο Πατρέων να μου γνωστοποίηση τον αριθμό ΑΔΑ που έχει αναρτηθεί η απαιτούμενη έγκριση για την διενέργεια της λαχειοφόρου.

Παράλληλα ως όφειλα κοινοποίησα το παρακάτω έγγραφο που κατέθεσα και στην οργάνωση για ενημέρωσή της.

Ο αγώνας για ενημέρωση συνεχίζεται………..,



                                                                         ΠΡΟΣ:
1.       ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ:

·         ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,

·         ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ.






ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ τ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΟΣ 3,
Τ.Κ. 26443 ΠΑΤΡΑ.
ΤΗΛ.:6932637029
Email: theodeh@gmail.com

ΠΑΤΡΑ16.10.2014



                         
      










Θέμα: Αίτηση για ενημέρωση Λαχειοφόρου.
Σχετικό:

Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (Ν.5101/1931, Ν.2889/2001 αρ. 19 παρ. 1, Ν.3852/2010 άρθρο 58 και 94 παρ. 3), για την διενέργεια λαχειοφόρου από οποιοδήποτε σωματείο ή σύλλογο, απαιτείται η έγκριση από την υπηρεσία σας.


Για το λόγο αυτό σας παρακαλώ όπως με ενημερώσετε για τον αριθμό ΑΔΑ που αναρτήθηκε στην Διαύγεια, της απόφασης-έγκρισης για τη λαχειοφόρο που πραγματοποιεί και βρίσκεται σε εξέλιξη του Αθλητικού Ομίλου «Α.Ο. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ», ομάδας της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών & Περιχώρων.  

Το αίτημά μου προς την Υπηρεσία σας πραγματοποιείται, μετά την αποφυγή από μέρους του Δ.Σ. της Πολυτεκνικής Οργάνωσης να με ενημερώσει ως όφειλε, σε αντίστοιχο έγγραφο αίτημά μου. (Αντίγραφο της αιτήσεως σας προσκομίζω).

Επιδιώκω να ενημερωθώ εκτός της ύπαρξη της απαιτούμενης άδειας, τόσο τον αριθμό των λαχνών που εκδόθηκαν, όσο και για το προϊόν ή την υπηρεσία που θα κληρωθεί και θα αποδοθεί στον τυχερό του κατόχου, του πρώτου λαχνού του Κρατικού Λαχείου της 31/12/2014.

Η πρωτοβουλία μου και η αναζήτηση των στοιχείων προήλθε, μετά το γεγονός όπου διαπίστωσα ότι στους διακινούμενους λαχνούς δεν αναγράφεται το είδος που κληρώνεται καθώς και η ανυπαρξία της απαιτούμενης σφραγίδας.

Ελπίζω στην άμεση ανταπόκριση και ενημέρωσή μου, σύμφωνα με τον Ν. 2690/1999 παρ. 5 καθώς και με το υπ’ αριθ.: Δ28/ΟΙΚ/23670/1868/1.9.2014 έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας. 
  

                                                                       Με εκτίμηση,

                                                            ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
                                                           Μέλος Πολυτεκνικής Οργάνωσης                     
Κοινοποίηση:
Δ.Σ. ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΠΑΤΡΩΝ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
                                                                       
Συνημμένα:
1.    Αίτηση προς Δ.Σ. Πολυτεκνικής Οργάνωσης
2.    Φωτοτυπία λαχνού
3.    Έγγραφο Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής
 Ασφάλισης & Πρόνοιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου