17 Οκτ 2012

ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ».






ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΠΑΤΡΩΝ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
                                               ΠΑΤΡΑ 17/10/2012


                                                                           ΠΡΟΣ:
                                  Δ.Σ. ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

                                                           ΚΟΙΝΟΠ.:
                               - Μ.Μ.Ε. (ΕΝΤΥΠΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ)


          ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ«ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ»


Συνάδελφοι,

Ο καθένας μας καθημερινά διαπιστώνει, την αδυναμία  ενημέρωσης των μελών μας για θέματα που αφορούν τις πολύτεκνες οικογένειες.
Η δυνατότητα ενημέρωσης μέσο της Ιστοσελίδας της οργάνωσης, δεν είναι δυνατή σε έναν μεγάλο αριθμό μελών μας, διότι πάρα πολύ είναι Τεχνολογικά αναλφάβητη ενώ σε πολλές περιπτώσεις, υπάρχουν πολλές οικογένειες χωρίς να έχουν Η/Υ, λόγο οικονομικών προβλημάτων.
Για το λόγο αυτό θεωρούμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η επανέκδοση της Εφημερίδας του συλλόγου ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ, για να καλύψει το κενό της ενημέρωσης των μελών μας.


Το οικονομικό κόστος έκδοσης μιας οκτασέλιδης έγχρωμης εφημερίδας, μαζί με την Δημοσιογραφική επιμέλεια και το τεχνικό στήσιμό της, μετά από έρευνα που πραγματοποιήσαμε, θα κοστίσει στην οργάνωση περί τα 300€ για την κάθε έκδοση.
          Ένα κόστος που δεν είναι απαγορευτικό για την οργάνωση, διότι μπορεί να καλυφθεί από έσοδα διαφημίσεων αλλά και από την αναστολή της δαπάνης για Πάρκιν που καταβάλλει σήμερα η οργάνωση μας.
          Το ποσό των 100€ το μήνα που καταβάλει για χρήση από τα μέλη μας που προσέρχονται για θεώρηση των βιβλιαρίων τους, δηλ. 1200€ το χρόνο, αποτελούν την δαπάνη για την έκδοση τεσσάρων τριμηνιαίων εκδόσεων της εφημερίδας.
          Η υιοθέτηση της πρότασής μας δεν θα αποτελέσει και πλήγμα για την εξυπηρέτηση των μελών μας, διότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός, οι πλειοψηφία, δεν κάνει χρήση γιατί δεν το γνωρίζει.
          Θα μπορούσε η οργάνωση να ζητήσει από τον Δήμο, να εγκριθεί η χορήγηση έναντι των γραφείων θέση πάρκιν, αλλά και να προβεί σε συμφωνία χωρίς καταβολή μηνιαίου μισθώματος με παρακείμενο ιδιωτικό πάρκιν, με αντάλλαγμα την διαφημιστική προβολή του μέσο της εφημερίδας και της ιστοσελίδας της οργάνωσης.
          Η διανομή του εντύπου θα μπορούσε να γίνετε μέσο του γραφείου, κατά την διανομή των τροφίμων αλλά και από εθελοντές μέλη μας ανά χωριό και συνοικίες των Δήμων, ώστε να αποφύγουμε το ταχυδρομικό κόστος.
          Ελπίζουμε να κάνετε δεκτή την πρότασή μας, να σταματήσει η Οικονομική Αιμορραγία της οργάνωσης σε ανούσιες αποφάσεις, συμβάλλοντας στην πληρέστερη και ουσιαστική ενημέρωση των μελών
                  
                                      Οι υπογράφοντες

Αβραμόπουλος Βασίλειος                            Νικολόπουλος Αθανάσιος
Λεχουρίτης Αντώνιος                                   Ηλιόπουλος Χρήστος
Κανελλόπουλος Θεόδωρος                          Γκόβας Ανδρέας
Σταθοπούλου Ελένη                                    Ζαχαρόπουλος Νίκος
Μπαϊρακτάρη Τούλα                                    Αλεξόπουλος Ανδρέας
Μαστρογιαννόπουλος Γεώργιος
Θεοδωρακόπουλος Λάμπρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου