10 Οκτ 2012

ΔΗΠΕΘΕ: Φθηνότερα εισιτήρια για ειδικές κατηγορίες.




































Τ
ο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας συνεχίζοντας και φέτος τη πολιτική του χαμηλού εισιτηρίου και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικά ευπαθείς ομάδες, διαμορφώνει τις τιμές των εισιτηρίων για τη τρέχουσα θεατρική περίοδο 2012-2013 ως εξής:

1. Κάθε Τρίτη και Τετάρτη το εισιτήριο θα έχει 5 ευρώ για φοιτητές, μαθητές, ανέργους, άνω των 65 ετών, πολυτέκνους και ΑΜΕΑ.



2. Οι άνεργοι και τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις παραστάσεις του θεάτρου και την Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή εφόσον έχουν κάνει προκράτηση της θέσης με εισιτήριο 5 ευρώ.

3. Οι εκπαιδευτικοί, οι φοιτητές και οι ομάδες άνω των 10 ατόμων θα πληρώνουν εισιτήριο αξίας 10 ευρώ.

4. Η προαγορά εισιτηρίων για την παράσταση Πλούτος του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, θα δίνει τη δυνατότητα στο θεατή, να αγοράζει εισιτήριο των 10 ευρώ αντί 15 που θα είναι κανονική τιμή εισιτηρίου.

5. Οι φοιτητές και μαθητές των εργαστηρίων του Θεάτρου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν δωρεάν τις παραστάσεις κάθε Τρίτη και Τετάρτη.

6. Παιδική Σκηνή: Το εισιτήριο για τις παιδικές παραστάσεις θα έχει 7 ευρώ για τους 
μεγάλους και 5 ευρώ για τα παιδιά.


7. Οι θεατρολόγοι θα παρακολουθούν δωρεάν όλες τις παραστάσεις του θεάτρου.

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί οι Εκπαιδευτικοί και τα παιδιά θα παρακολουθήσουν τη παράσταση Η Φάρμα των Ζώων στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων με εισιτήριο αξίας 1 ευρώ .

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να κλείσουν έγκαιρα τις θέσεις τους στο ταμείο του θεάτρου Απόλλων.
Το ταμείο του θεάτρου λειτουργεί καθημερινά εκτός Δευτέρας Ωρες ταμείου: 11-13:00 και 18:00-21:00. 
Τηλ.ταμείου: 2610273613


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου