11 Απρ 2017

Ερώτηση Ν. Νικολόπουλου - Επιστολή ΑΣΠΕ στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το Ειδικό Τιμολόγιο Πολ ΔΕΗ.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ- ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ
Αρ.Πρ.:4952/10/04/17

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Θέμα: «Ειδικό τιμολόγιο ΔΕΗ πολυτέκνων - Θα υλοποιήσετε τα δίκαια αιτήματα  των πολυτέκνων, για να επανέλθει η ελπίδα και το χαμόγελο στις πολύτεκνες οικογένειες; »
 
Με επιστολής τους προς τον αρμόδιο υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η οποία κοινοποιήθηκε και στο Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος, η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.)  καλεί τον κ.Σταθάκη  να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματα τους .

Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος , στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των πολύτεκνων οικογενειών  και για το λόγο αυτό σας κοινοποιούμε την επιστολή και σας καλούμε να απαντήσετε ξεκάθαρα :

1. Πόσοι τελικά είναι οι χρήστες του τιμολογίου πολυτέκνων ΔΕΗ;


2. Σκοπεύετε να προχωρήσετε στην τροποποίηση της Υ.Α, όπως ζητάει η ΑΣΠΕ, ώστε το πολυτεκνικό τιμολόγιο να χορηγείται στην πολύτεκνη οικογένεια όχι μόνο για όσο χρόνο έχουν 4 προστατευόμενα τέκνα,  αλλά να συνεχίζεται αυτό, εφόσον τα τέκνα είναι άνεργα και άγαμα και όχι μεγαλύτερα του 27ου έτους της ηλικίας τους;  

3. Σκοπεύετε να    προχωρήσετε όπως ζητάει η ΑΣΠΕ, στην  αντικατάσταση  των λέξεων στους λογαριασμούς ΔΕΗ  για την αιτιολογία των ΥΚΩ, «κοινωνικό τιμολόγιο, πολύτεκνοι» με άλλο όρο, όπως επί παραδείγματι «ειδικό τιμολόγιο ευπαθών κοινωνικών ομάδων»;   


Ο ερωτών βουλευτής 
Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου