9 Ιουλ 2013

ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ           
ΠΑΤΡΩΝ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ                                           ΠΑΤΡΑ, 9/7/2013

                                                               Προς:
                                                 Δ.Σ. ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
                                                   ΠΑΤΡΩΝ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
                                                         Κοινοποίηση:
                                               Μ.Μ.Ε. (Έντυπα & Ηλεκτρονικά)

Συνάδελφοι,   

    Σας είναι γνωστό ότι μέχρι σήμερα, ως ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Πατρών & Περιχώρων, με τη δράση μας και τις προτάσεις μας προς το Δ.Σ. και σε διάφορους φορείς, έχουμε συμβάλει στην ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες. 

    Πολλές από τις προτάσεις μας, δυστυχώς λόγω αδιαφορίας δεν έχουν υλοποιηθεί, με αποτέλεσμα να μην στηρίζονται οι πολύτεκνες οικογένειες που σήμερα δοκιμάζονται.

    Αναφερόμαστε π.χ. στην πρότασή μας για ίδρυση Ταμείου Αλληλεγγύης, την οποία σάς είχαμε προτείνει στη Γεν. Συνέλευση του συλλόγου μας στις 29/6/2012 στην Κ. Αχαΐα, με έτοιμο καταστατικό και πρόβλεψη για έσοδα περί τις 25.000€ μηνιαίως, το οποίο δυστυχώς δεν υλοποιήθηκε, παρόλο που σήμερα οι συνθήκες και οι απαιτήσεις καθιστούν αναγκαία τη λήψη μιας τέτοιας απόφασης.  
   
    Σήμερα επαναφέρουμε και μια ακόμα πρότασή μας εν’ όψει της νέας σχολικής χρονιάς, τη διοργάνωση εκδήλωσης από την Πολυτεκνική Οργάνωση τόσο για τη βράβευση των παιδιών Πολύτεκνων οικογενειών που θα εισαχθούν στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα όσο και για τα «Πρωτάκια» που για πρώτη φορά θα ενταχθούν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. 
 
  
    Στην συγκεκριμένη εκδήλωση προτείνουμε να διανεμηθούν σχολικές τσάντες και γραφικό υλικό, ενώ η εκδήλωση μπορεί να εμπλουτιστεί με συμβουλές και οδηγίες που θα δοθούν από παιδοψυχολόγο στους γονείς που θα παραβρεθούν.

    Τα έξοδα στη συγκεκριμένη δράση θα μπορούσαν να καλυφθούν από διάφορες χορηγίες και προσφορές ιδιωτών ή φορέων, όπως άλλωστε γίνεται και σε άλλες Πολύτεκνες Οργανώσεις που πραγματοποιούν αντίστοιχες εκδηλώσεις.

    Θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα κάνετε αποδεκτή την πρότασή μας και ευελπιστούμε να ενεργοποιηθεί η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών & Περιχώρων. 

                                           Με εκτίμηση,

Οι υπογράφοντες μέλη της ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΤΡΩΝ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ.

Αβραμόπουλος Βασίλειος                                                  Μαστρογιαννόπουλος Γεώργιος                                                                   
Λεχουρίτης Αντώνιος 
Κανελλόπουλος  Θεόδωρος  
Σταθοπούλου   Ελένη    
Θεοδωρακόπουλος   Λάμπρος
Αλεξόπουλος Ανδρέας 
Ζαχαρόπουλος   Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου